Νίκη για την ομάδα μας και στο 2ο γύρο

Τη δεύτερη νίκη της σημείωσε η ομάδα μας στο 2ο γύρο του Πρωταθλήματος Παίδων –Κορασίδων. Συγκεκριμένα νίκησε με 6-0 την ομάδα Α.Ε.Κ. και ισοβαθμεί στην 1η θέση της βαθμολογίας με άλλες τρείς ομάδες. Να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες, αλλά κυρίως η ομάδα της Α.Ε.Κ., αγωνίστηκαν με ελλιπείς συνθέσεις λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής των πρωταθλημάτων παίδων -16 και -12 ετών.

 

Τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα:

Λεμονή Μαρία-Ιωάννα-Αρμπής Γ.                1-0                             

Μανσούρ Ιάκωβος-Αγριοπούλου Μ.            1-0     

Ντεληγιώργης Γιώργος-Μπενίσης Γ.           1-0                 

Παναγόπουλος Παναγιώτης-Πιλάλης Ε.     1-0

Μικαελιάν Μάρω-Μπενίση Α.                        1-0

Μοτσάκου Ανδρονίκη-Γκίκα Μ.                     1-0                             

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε όλα τα αποτελέσματα-κλήρωση 

Ιστορική αναδρομή στο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων

Συνεχίζουμε την αναδρομή στο παρελθόν για το πρωτάθλημα αυτό.

Το 2003 η τελική φάση έγινε στο Κορωπί και κατακτήσαμε την 5η θέση, ενώ είχε προηγηθεί και η κατάκτηση της 2ης θέσης στην Αττική.

Φωτογραφία από τη βράβευση της ομάδας για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του 2003 στο Κορωπί. Διακρίνονται από αριστερά: Φιλία Αγγελάκη, Παναγιώτης Χωματίδης, Δήμητρα Θέμελη, Γιώργος Γκούμας, Ματίνα Αγγελάκη, Χριστόφορος Φλυτζάνης, Νίκος Βανδώρος, Φίλιππος Θέμελης

Το 2004 η τελική φάση διοργανώθηκε από το σύλλογό μας και οι αγώνες έγιναν στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού. Κατακτήσαμε την 6η θέση, ενώ είχε προηγηθεί και η κατάκτηση της 2ης θέσης στην Αττική.

Φωτογραφία των σκακιστών μας μετά τη λήξη των αγώνων της τελικής φάσης στην Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού. Διακρίνονται από αριστερά: Παναγιώτης Κουνταρδάς, Φίλιππος Θέμελης, Δήμητρα Θέμελη, Γιώργος Γκούμας, Φιλία Αγγελάκη, Παναγιώτης Χωματίδης, Περικλής Πετεινάτος, Νίκος Βανδώρος, Ματίνα Αγγελάκη. Αριστερά πίσω ο διαιτητής Γιώργος Καραδημητρίου.

Φωτογραφία από την απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην Αττική.Διακρίνονται από αριστερά: Παναγιώτης Κουνταρδάς, Γιώργος Γκούμας, Παναγιώτης Χωματίδης, Άλκης Καφώρος, Δήμητρα Θέμελη, Ελίνα Παφλιώτη.