Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα του Φυσιολάτρη

Ξεκίνησε στις 8 Νοεμβρίου  το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Αττικής. Στο πρωτάθλημα μετέχουν 22 ομάδες και διεξάγεται με ελβετικό σύστημα 6 γύρων. Η σύνθεση των ομάδων είναι εξαμελής και αγωνίζονται 4 αγόρια -16, -14, -12, -10 ετών και 2 κορίτσια -16 και 12 ετών. Οι πρώτες ομάδες θα προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βραχάτι Κορινθίας από 20 έως 22 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή  ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Στον 1ο γύρο η ομάδα μας νίκησε με 5-1 την ομάδα του Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού.

Τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα:

Πραματευτάκη Λ.-Παπαδόπουλος Αστέρης           0-1

Μαστέλλος Γ.-Ανδρουτσόπουλος-Αγιώτατος Β.-Γ.   0-1

Δημητροκάλης Π.-Ντεληγιώργης Λευτέρης             0-1

Γιαννακάκης- Μ.-Μάλλιος Ιωάννης                       0-1

Καζαντζίδη Α.-Λουκά Μάγδα                                0-1

Πραματευτάκη Α.-Μοτσάκου Ανδρονίκη                1-0

Στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Α.Ε.Κ.

 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι από το 2000 η ομάδα μας στο πρωτάθλημα αυτό έχει κατακτήσει τρείς φορές την 1η θέση, οκτώ φορές τη 2η και μια φορά την 3η θέση, συμμετέχοντας ανελλιπώς (με εξαίρεση δύο χρονιές) στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στο οποίο έχουμε κατακτήσει δύο φορές την 3η θέση.

Δείτε τα αποτελέσματα-κλήρωση

Ιστορική αναδρομή στο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων

Το 2001 η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κατακτήσαμε την 6η θέση. Είχε προηγηθεί η κατάκτηση της 2ης θέσης στην Αττική.

Συμμετείχαν: Σπύρος Κορλοτσίδης, Νίκος Βανδώρος, Γιώργος Γκούμας, Παναγιώτης Σπύρου, Παναγιώτης Χωματίδης, Ματίνα Αγγελάκη, Μαρίνα Σπύρου.

Το 2002 κατακτήσαμε και πάλι τη 2η θέση στην Αττική και στην τελική φάση που έγινε στην Καλαμάτα κατακτήσαμε την 5η θέση.

Φωτογραφία από τη συμμετοχή της ομάδας στην τελική φάση του 2002 στην Καλαμάτα.

Διακρίνονται: Γιώργος Γκούμας, Παναγιώτης Χωματίδης, Μάριος Κοσκινάς, Φίλιππος Θέμελης, Ματίνα Αγγελάκη, Δήμητρα Θέμελη, Νίκος Βανδώρος.