ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Στην Παιδική σκηνή του θεάτρου Κάππα ( Κυψέλη )

Την Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017, στις 11.30 π.μ.

θα δούμε το έργο του Βρετανού συγγραφέα
Μάικ Κένι
«Το αγόρι με τη βαλίτσα»
Μετάφραση: Ξένια Καλογεροπούλου
Σκηνοθεσία: Ηλίας Καρελλάς
Ο Δημήτρης Μακαλιάς στο ρόλο του μικρού Ναζ 
Τραγούδι- Σαντούρι: Αρετή Κετιμέ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:

Πρόκειται για μια περιπέτεια σαν του Σεβάχ του Θαλασσινού με πολλούς ηθοποιούς, σκιές και ζωντανή μουσική. Ένα νεαρό αγόρι, που ζει κάπου στη Μέση Ανατολή, φαντάζεται ταξίδια σαν του Σεβάχ του Θαλασσινού. Όταν ξεσπά πόλεμος, ο μικρός Ναζ ξεκινά το δικό του διαφορετικό ταξίδι. Διασχίζει ερήμους, βουνά και θάλασσες με μόνη συντροφιά την Κρίσια, ένα κορίτσι που έχει και αυτό τον ίδιο προορισμό, ώσπου να φτάσει στο Βερολίνο και να συναντήσει το μεγαλύτερο αδελφό του, έχοντας στη βαλίτσα του μοναδικό όπλο τις ιστορίες του.

Το έργο έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα, με τρόπο συγκινητικό αλλά και συχνά διασκεδαστικό. Μια διαφορετική περιπέτεια που θα συναρπάσει αλλά και θα προβληματίσει θεατές κάθε ηλικίας.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του αγοριού θα ενσαρκώσει ο Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης θα ερμηνεύσει ζωντανά στη σκηνή η Αρετή Κετιμέ.

Παίζουν ακόμα οι ηθοποιοί και μουσικοί: Κατερίνα ΑθανασιάδηΤάσος Αντωνίου,Γιώργος ΓερωνυμάκηςΜαρία ΕλευθεριάδηΈκτορας ΚυριάκουΦάνης Παυλόπουλος.

Συμμετοχή: 10 ευρώ ( εισιτήριο θεάτρου+πούλμαν )

Αναχώρηση: 10.30 π.μ. από Νίκαια, 10:45 από Αιγάλεω

Πληροφορίες: Γραφεία Ομίλου, 210 4930470