×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/galleries/pita2011
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους!

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημαρχείου Νίκαιας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου το παραδοσιακό κόψιμο της βασιλόπιτας του Ομίλου μας.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη κ. Γ. Ιωακειμίδης, μεταξύ των προσκεκλημένων της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Διαμαντίδης, οι βουλευτές κ.κ. Νιώτης, Νεράντζης, Τραγάκης, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Ιωακειμίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουφογιάννης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Μπίχτας, Κουφοπαντελής, Κουφατζίδου, Σταματάτος, Τριανταφυλλίδης, Τούντας, οι επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Λογοθέτης και Παπαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ.Μπακιρτζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αδαμπασίδης, Μαλτέζη, Μακρή, Βαλσάμη, Κατσίκης, Κολυβάς, Ζαχαρόπουλος, Νικολάκης, Πανίδου, Σωτηροπούλου, ο πρόεδρος και ο ταμίας της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε κ.κ. Αντωνόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, ο κ. Ποζατζίδης πρόεδρος του Ο.Φ.Ο.Ν., η κα. Θεοφυλάκτου πρόεδρος της Π.Ε.Ν.,  ο κ. Μωυσίδης από την Ένωση Ποντίων, καθώς και πλήθος γονέων και φίλων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε  με τα κάλαντα που τραγούδησαν οι μικροί σκακιστές μας και στη συνέχεια η μικρή μας σκακίστρια Γραφάκου Σωτηρία έπαιξε στο πιάνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα της Χ.Α.Ν. Νίκαιας, με δασκάλα την κα. Βέγγου  Ρένα.

 

Κατόπιν πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αγγελάκης ο οποίος έκανε μια σύντομη ανασκόπηση της μέχρι σήμερα πορείας του συλλόγου καθώς και των ομαδικών και  ατομικών επιτυχιών των σκακιστών μας, και επίσης έκανε αναδρομή στην εκδρομική δραστηριότητα του ομίλου τη χρονιά που πέρασε. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πολύ καλή πορεία της σκακιστικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής. Τέλος αφού ευχαρίστησε αφενός τη δημοτική αρχή της πόλης μας, για τη συμπαράστασή της στις σκακιστικές εκδηλώσεις, και αφετέρου τα μέλη και τους φίλους που εθελοντικά συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου, έθεσε στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους της Πολιτείας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος με κυριότερο το στεγαστικό πρόβλημα  και ζήτησε την βοήθεια όλων προκειμένου να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και η εκδήλωση έκλεισε με τις καθιερωμένες βραβεύσεις των αθλητών του σκακιστικού τμήματος που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. Βραβεύτηκαν  οι  αθλητές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, η ομάδα παίδων-κορασίδων για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην Αττική, οι παίδες(-16) και οι παμπαίδες(-8) για την κατάκτηση της 2ης θέσης των αντίστοιχων πρωταθλημάτων Αττικής, καθώς και οι αριστούχοι μαθητές και αυτοί που εισήχθησαν στις ανώτατές σχολές. Τέλος τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους Βάζο Ν. και Κανάκη Α. για τη συμβολή τους στη διάνοιξη και εξερεύνηση ορειβατικών μονοπατιών.

{gallery}pita2011{/gallery}