×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/galleries/2014/pita2014
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική συμμετοχή των μελών και φίλων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας στην αίθουσα του Δημαρχείου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

Περισσότερα από 200 άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ανάμεσά τους ο Δήμαρχος κ. Ιωακειμίδης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικολάκης, Κουφοπαντελής, Βαλλιανάτου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» πρώην Δήμαρχος κ. Μπενετάτος, ο γενικός και ο ειδικός γραμματέας της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. κ.κ. Αχιλλεόπουλος και Κωνσταντινόπουλος, ο πρόεδρος του Ζήνωνα Πειραιά κ. Βουλγαρίδης, η κα Ζωγράφου από το Μουσικό Σύλλογο Νίκαιας, η κα Αποστολοπούλου από την Αλληλεγγύη για Όλους, ο κ. Σ. Νικολαΐδης από την Π.Ε.Ν., καθώς και πλήθος γονέων και φίλων.

 Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα κάλαντα που τραγούδησαν οι μικροί μας φίλοι και στη συνέχεια οι Δανάη Καφώρου και Σωτηρία Γραφάκου έπαιξαν στο πιάνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 Στη συνέχεια η δασκάλα του χορευτικού μας τμήματος Φιλία Αγγελάκη συνοδευόμενη από το φίλο του συλλόγου Χρήστο Μαρκατσέλη χόρεψαν bachata  και ακολούθησαν χοροί από το παιδικό χορευτικό μας τμήμα.   

 Κατόπιν ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αγγελάκης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Χωματίδης έκαναν μια σύντομη ανασκόπηση της εκδρομικής, πολιτιστικής και σκακιστικής δραστηριότητας του συλλόγου. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών του σκακιστικού τμήματος που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. Βραβεύτηκαν οι αθλητές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, οι ομάδες παίδων-κορασίδων και παίδων(-16 ετών) για την κατάκτηση της 4ης θέσης των αντίστοιχων πρωταθλημάτων Αττικής και οι σκακιστές που συμμετείχαν στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας.

 Τέλος τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους σκακιστές Φ. Στάμο, Δ. Καφώρου, Κ.Ψαρομήλιγκο, Σ. Γιαννέλο για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι., στους συντελεστές της εκδήλωσης για τον Καβάφη Π. Ορνιθόπουλο, Γ. Μπακαλά, Π. Αμαραντίδη, Α. Μπέμπου, Θ. Ψευτέα, Γ. Τσιδίμη, στους Μαραθωνοδρόμους Π. Παπαδόπουλο, Α. Γρηγοριάδου, στους εκδρομείς N. Ντάσση, Α. Μακρή, Γάλλου καθώς και στον Α. Κουκουλά για τη  συμβολή του στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Η εκδήλωση έκλεισε με το κόψιμο της βασιλόπιτας.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους.

{gallery}2014/pita2014{/gallery}