×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/galleries/2013/pita2013
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική συμμετοχή των μελών και φίλων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας στην αίθουσα του Δημαρχείου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.


Περισσότερα από 200 άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ανάμεσά τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Ιωακειμίδης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Τούντας, Νικολάκης, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων του Δήμου μας κ.κ. Μπενετάτος, Βρεττάκος, Παπαδόπουλος, ενώ ευχές έστειλε ο κ. Λογοθέτης, και του Κορυδαλλού κα. Κοιλάκου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Λάσκαρη, Ζαχαρόπουλος, ο πρόεδρος της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. κ. Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος του Α.Ο. Παννεαπολικός κ. Κανδύλης, τα μέλη των Δ.Σ. του Ο.Φ.Ο.Ν. κ. Ξαγοράρης, της Π.Ε.Ν. κ. Νικολαΐδης, του Εξωρ. Εκπολιτ. Συλλόγου «Αγ. Τριάδα» κα. Καλαποθάκη,  η επίτιμη πρόεδρος του Φυσιολάτρη κα. Κοσκινά, καθώς και πλήθος γονέων και φίλων.


Η εκδήλωση ξεκίνησε  με τα κάλαντα που τραγούδησαν οι μικροί σκακιστές μας και στη συνέχεια η Σωτηρία Γραφάκου έπαιξε στο πιάνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στη συνέχεια η δασκάλα του χορευτικού μας τμήματος Φιλία Αγγελάκη, μετά από μια σύντομη αναφορά στη δραστηριότητα αυτή, χόρεψε Rumba συνοδευόμενη από το φίλο του συλλόγου Λεωνίδα Σιδηρόπουλο.και ακολούθησαν χοροί από το νεοσυσταθέν παιδικό τμήμα.

Κατόπιν ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αγγελάκης αφού έκανε μια σύντομη ανασκόπηση της μέχρι σήμερα εκδρομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας του συλλόγου, ευχαρίστησε τόσο τη σημερινή όσο και την προηγούμενη δημοτική αρχή της πόλης μας, για τη βοήθεια της στις σκακιστικές εκδηλώσεις και ζήτησε τη συμπαράστασή τους  προκειμένου να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου κ. Χωματίδης αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία της σκακιστικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής  και στις διακρίσεις στα πρωταθλήματα Αττικής.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών του σκακιστικού τμήματος που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. Βραβεύτηκαν οι αθλητές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, οι παίδες(-16 ετών) και οι παμπαίδες(-12 ετών) για την κατάκτηση της 4ης θέσης των αντίστοιχων πρωταθλημάτων Αττικής, οι σκακιστές που συμμετείχαν στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας, καθώς και οι μικροί σκακιστές μας για την προσπάθεια που καταβάλουν.

Τέλος τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους διασώστες Αντώνη Κανάκη και Χρήστο Καραγιώργο, στο Γιώργο Τσιδίμη για τη  συμβολή του στις δραστηριότητες του συλλόγου, καθώς και στους Σταύρο Μαλλιαρό, Χρήστο Γιαννούλη και Δημήτρη Πανσελληνά για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο.Η εκδήλωση έκλεισε με το κόψιμο της βασιλόπιτας.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους.

{gallery}2013/pita2013{/gallery}