×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/galleries/2012/pita2012
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική συμμετοχή των μελών και φίλων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του Δημαρχείου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.

Περισσότερα από 250 άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ανάμεσά τους ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Ιωακειμίδης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Μπίχτας, Κουφοπαντελής, Κουφατζίδου, Σταματάτος, Τριανταφυλλίδης, Τούντας, Νικολάκης, Μάλαμας, οι επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Λογοθέτης, Παπαδόπουλος, Βρεττάκος, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, ο ειδικός σύμβουλος του Δήμαρχου κ. Τσιρώνης, ο πρόεδρος του Ο.Φ.Ο.Ν.κ. Ποζατζίδης, το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Ν. κ. Νικολαΐδης,  ο πρόεδρος του Α.Ο. Παννεαπολικός κ. Κανδύλης, καθώς και πλήθος γονέων και φίλων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε  με τα κάλαντα που τραγούδησαν οι μικροί σκακιστές μας και στη συνέχεια η Σωτηρία Γραφάκου στο πιάνο και ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο βιολί έπαιξαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Κατόπιν πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αγγελάκης ο οποίος έκανε μια σύντομη ανασκόπηση της μέχρι σήμερα πορείας του συλλόγου, που αφορούσε τόσο την αθλητική όσο και την εκδρομική – πολιτιστική δραστηριότητα. Επίσης αναφέρθηκε και στις διεξόδους που μπορεί να δώσει σήμερα η συμμετοχή σε σωματειακές εκδηλώσεις. Τέλος αφού ευχαρίστησε αφενός τη δημοτική αρχή της πόλης μας, για τη βοήθεια της στις σκακιστικές εκδηλώσεις, και αφετέρου τα μέλη και τους φίλους που εθελοντικά συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες του ομίλου, ζήτησε τη συμπαράσταση τους  προκειμένου να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Γενικό Γραμματέα κ. Χωματίδη  στην πολύ καλή πορεία της σκακιστικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής  και στις διακρίσεις στα πρωταθλήματα Αττικής.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών του σκακιστικού τμήματος που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. Βραβεύτηκαν οι αθλητές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής και στην ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο Αττικής, η ομάδα παίδων-κορασίδων για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην Αττική και 8ης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, οι παμπαίδες (-8 ετών), οι παίδες(-16 ετών) και οι παμπαίδες(-12ετών) για την κατάκτηση της 1ης, 2ης και 3ης  θέσης των αντίστοιχων πρωταθλημάτων Αττικής, η ομάδα των γυναικών για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα Αττικής, καθώς και οι μαθητές που εισήχθησαν στις ανώτατες σχολές.

Τέλος τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους διασώστες Αντώνη Κανάκη και Χρήστο Καραγιώργο, στη Μαρία Μαρούλη για τη  συμβολή της στις δραστηριότητες του συλλόγου, καθώς και στους Γιώργο Καραδημητρίου και Ματθαίο Χαπίδη  για την πολύπλευρη προσφορά τους στο σύλλογο.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τη χορευτική ομάδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, με δασκάλα την κα Ηλέκτρα Αλεξίου και η εκδήλωση έκλεισε με το κόψιμο της βασιλόπιτας.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους.

{gallery}2012/pita2012{/gallery}